ISKRICE

Odgojiteljice

Ešter Macanović

Po struci sam likovnjak, najkreativnija sam kad od neoblikovanog ili odbačenog materijala stvaram, smišljam i recikliram te ga kreativno iskoristim. Poznaju me po tome što stalno prikupljam zanimljive kutije i kartone od kojih stvaram zanimljive igre za učenje. Dio sam CAP-tima (programa protiv zlostavljanja djece).U mladosti sam pjevala u bendu,sad pjevam mojim Iskricama, unučici Natali i unuku Tomi. 

Tatjana Šantić

Više od 20 godina sa jednakom strašću i entuzijazmom radim ovaj posao odgojitelja – veoma izazovan – ali najljepši posao na svijetu. Volim  čitati knjige, gledati filmove. Uživam u šetnjama prirodom i putovanjima. Odgojiteljica sam u grupi Iskrice zajedno sa tetom Ešter, prijateljicom sa kojom sa i skupa studirala.

O ISKRICAMA

Skupina 10-satnog  cjelodnevnog  vrtićkog Posebnog programa za održivi razvoj ( od 6 – 16 sati) u kojoj borave djeca u četvrtoj godini života do polaska u školu.

„Nas dvije smo kolegice, ali i prijateljice koje su zajedno studirale i diplomirale, a život je htio i da zajedno vodimo skupinu. Iskrice su grupa sretne, radoznale i kreativne djece koje u vrtić dolaze i tu borave s osmjehom na licima i u srcima. Svakim danom se trudimo djeci stvoriti bogato i poticajno okruženje, okruženje koje će biti izvor inicijative, istraživanja, učenja i prije svega igre. Uvažavamo različitosti i podržavamo ih, svako dijete potičemo da se izrazi onako kako je njemu prirodno i svojstveno te međusobne razlike slavimo. Djecu odgajamo za održivi razvoj, koji poštuje svako biće te okolinu iz koje smo proizašli i u kojoj živimo. Cilj nam je biti jedan od elemenata koji će pomoći oblikovati djecu u samostalne, odgovorne i sretne osobe.“

Mjesečna cijena posebnog programa je 109,63 eur.

plastelin-projekt