ISKRICE

Odgojiteljice

Ešter Macanović

55 god.po struci sam likovnjak, najkreativnija sam kad od neoblikovanog ili odbačenog materijala stvaram, smišljam i recikliram te ga kreativno iskoristim. Poznaju me po tome što stalno prikupljam zanimljive kutije i kartone od kojih stvaram zanimljive igre za učenje. Dio sam CAP-tima (programa protiv zlostavljanja djece).U mladosti sam pjevala u bendu,sad pjevam mojim Iskricama i unučici Natali.

Tatjana Šantić

Imam 58 god. Više od 20 godina sa jednakom strašću i entuzijazmom radim ovaj posao odgojitelja – veoma izazovan – ali najljepši posao na svijetu.

Volim  čitati knjige, gledati filmove. Uživam u šetnjama prirodom i putovanjima.

Odgojiteljica sam u grupi Iskrice zajedno sa tetom Ešter, prijateljicom sa kojom sa i skupa studirala.

O ISKRICAMA

ISKRICE su skupina 10-satnog  cjelodnevnog  vrtićkog programa ( od 6 – 16 sati) u kojoj borave djeca u četvrtoj godini života do polaska u školu.

“Mi smo ne samo kolegice već i prijateljice koje smo zajedno studirale i diplomirale, a sudbina nas je spojila i da zajedno vodimo skupinu. Iskrice su grupa sretne, radoznale, kreativne djece koja sa radošću dolaze i borave u vrtiću. Nastojimo im stvoriti prostor kao izvor mogučnosti za inicijativu, istraživanje, suradnju, učenje – IGRU. Uvažavamo različitosti i podržavamo svako dijete u njegovoj  jedinstvenosti. U zajedničkom ”rastu” i radu stvaramo zajednicu samostalnih, odgovornih i sretnih osoba.”

Odgojiteljice Tatjana Šantić i Ešter Macanović

plastelin-projekt