ODGOJNE SKUPINE

ISKRICE

ŠKOLJKICE

KAMENČIĆI

Skupina 10-satnog cjelodnevnog jasličnog programa ( od 6 – 16 sati) u kojoj borave djeca od prve do treće godine života.

“Naša briga i skrb su posebno naglašene u radu sa ovim malim ljudima jer uz nas rastu i razvijaju se najvećom i najznačajnijom ekspanzijom u cjelokupnom odrastanju čovjeka.

Uz nas naprave prve korake, izgovore prvu riječ, uče se svim životnim situacijama koje više nikad neće imati reprizu. To je jednokratni prozor mogučnosti za svako dijete.

Zbog toga je naše okruženje ispunjeno ljubavlju i u njemu je svako dijete zaštićeno i sigurno, a svaka djetetova emocionalna poruka prihvaćena i podržana.

Podrška smo u razvoju našeg malog samosvijesnog čovjeka kod kojeg njegujemo svaku karakteristiku koja ga čini jedinstvenim i neponovljivim na ovoj planeti. Naša ljubav je nepresušna i beskompromisna. U našoj skupini rastu sretna djeca.”

Skupinu vode odgojiteljice Suzana Matutinović i Dijana Zekić.

Skupina 10-satnog cjelodnevnog vrtićkog programa ( od 6 – 16 sati) u kojoj borave djeca u četvrtoj godini života do polaska u školu.

“Mi smo ne samo kolegice već i prijateljice koje smo zajedno studirale i diplomirale, a sudbina nas je spojila i da zajedno vodimo skupinu.

Iskrice su grupa sretne, radoznale, kreativne djece koja sa radošću dolaze i borave u vrtiću. Nastojimo im stvoriti prostor kao izvor mogučnosti za inicijativu, istraživanje, suradnju, učenje – IGRU.

Uvažavamo različitosti i podržavamo svako dijete u njegovoj jedinstvenosti. U zajedničkom ”rastu” i radu stvaramo zajednicu samostalnih, odgovornih i sretnih osoba.”

Odgojiteljice Tanja Šantić i Ešter Macanović.

Skupina 10-satnog cjelodnevnog vrtićkog programa ( od 6 – 16 sati) u kojoj borave djeca u četvrtoj godini života do polaska u školu.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo kroz rad vidjeti napredak djece, ali i naš vlastiti. Svaki zagrljaj, poljubac i crtež znak su da uspijevamo u tome što radimo, te da se djeca osjećaju sigurnima i s osmijehom dolaze i odlaze iz vrtića.”

Odgojiteljice Silvana Gulam i Damira Marović.

Skupina 5-satnog poludnevnog popodnevnog vrtićkog programa ( od 16 – 21 sat) u kojoj borave djeca u četvrtoj godini života do polaska u školu.

“Kamenčići su skupina u kojoj djeca sa osmijehom dolaze u vrtić. Kroz igru, druženja i aktivnosti uče i spremaju se za život. Naglasak je na poticanju prijateljstva, ljubavi i tolerancije. Svi smo u nečemu dobri i svi smo različiti. Poštujemo i njegujemo tu različitost.”

Skupinu vodi odgojiteljica Maja Bižaca.

Upoznajte naš tim

Dječji vrtić Kremenko otvoren je 1.2.1999. godine kada smo krenuli na ovo divno putovanje… rasli smo… razvijali se… Putovanje  divnih 11  žena traje i dalje. Doći u vrtić s osmjehom na licu je neprocjenjivo. Imati kolegice, a ujedno i prijateljice je također neprocjenjivo.

Što kažu roditelji?