RIBICE

Odgojiteljice

SUZANA MATUTINOVIĆ

Od prvog dana rastemo Kremenko i ja,  i tako je već 25 godina. I danas se  još igram kao prvog dana, pjevam  sa punim žarom, maštam  i radujem se svakom trenutku koji proživim sa svojim malim Ribicama i mojom kolegicom Dijom .Ponosna sam što sam sve ove godine sukreator vizije Kremenkove priče, te me na tom putovanju vodi  misao o najvećem daru kojeg možemo dati djeci a to su korjeni odgovornosti i krila nezavisnosti. Obožavam more, plivanje, pilates, sve sportove. Glazba me veseli  i opušta. Ipak najbolja životna uloga mi je biti baka Špiru, Nori i Bartulu.

DIJANA ZEKIĆ

Ja sam teta Dija i već više od 15 godina radim u jaslicama sa mojom dragom kolegicom i prijateljicom tetom Suzi. Uz posao i obitelj svoje slobodno vrijeme najviše volim provoditi u prirodi, planinariti te pogledati dobar film. Jako me zanima tehnologija pa sam u vrtiću poznata po tome da ću sve pokušati popraviti i pokrenuti. Posao odgajatelja za mene je najljepši posao na koji odlazim sa veseljem jer me uvijek dočekaju zagrljaji i osmjesi sretne djece.

O RIBICAMA

Skupina 10-satnog cjelodnevnog jasličnog programa (od 6 – 16 sati) u kojoj borave djeca od prve do treće godine života. 

“Naša briga i skrb su posebno naglašene u radu sa ovim malim ljudima jer uz nas rastu i razvijaju se najvećom i najznačajnijom ekspanzijom u cjelokupnom odrastanju čovjeka. Uz nas naprave prve korake, izgovore prvu riječ, uče se svim životnim situacijama koje više nikad neće imati reprizu. To je jednokratni prozor mogučnosti za svako dijete. Zbog toga je naše okruženje ispunjeno ljubavlju i u njemu je svako dijete zaštićeno i sigurno, a svaka djetetova emocionalna poruka prihvaćena i podržana. Podrška smo u razvoju našeg malog samosvijesnog čovjeka kod kojeg njegujemo svaku karakteristiku koja ga čini jedinstvenim i neponovljivim na ovoj planeti. Naša ljubav je nepresušna i beskompromisna. U našoj skupini rastu sretna djeca.”

Mjesečna cijena jasličkog programa je 82,29 eur.

Iskrice-grupa